Flash: Ministri Naço i dërgoi kërkesë zyrtare Presidentit Nishani për zgjedhjen e Zv/kryetarit të KLD
Ministri Naço i kërkoi Presidentit Nishani të përfshijë në rendin e ditës të mbledhjes së KLD propozimin për zgjedhjen e Zv/kryetarit të këshillit
Speciale
Përkthyesi dhe pedagogu i Filozofisë Dritan Karadaku
23 prill 2015 15:18
Politika e javës në ABC News
20 prill 2015 16:15
Ana tjetër e melankolisë që vjen nga Shkodra
15 prill 2015 16:04
Politika në një javë e parë nga një këndvështrim me humor
13 prill 2015 18:43
Politika në një javë e parë nga një këndvështrim me humor
13 prill 2015 18:40
Politika e javës në ABC News
13 prill 2015 13:30
Përse duhet të zbrazeshin armët në Shkodër kur nuk ishin përdorur më parë
07 prill 2015 14:42
Mimoza Hysa në “Takimet e Kulturës” pas çmimit italian për përkthimin
07 prill 2015 15:59
Politika e javës në ABC News
05 prill 2015 16:22
Politika në një javë e parë nga një këndvështrim me humor
01 prill 2015 17:04
Live Stream
Moti
Sondazh
A është Erion Veliaj kandidatura më e mirë e zgjedhur nga Partia Socialiste?
Kursi i Këmbimit
USD / LEK
4,45
132.4
EUR / LEK
-0,26
140.24
GBP / LEK
3,71
194.78
CHF / LEK
2,09
135.79
JPY / LEK
3,70
110.85
Partnerë