Flash: Ministria e Jashtme e Shqipërisë njoftoi se po ndjek me vëmendje zhvillimet në Kosovë
MPJ: Forcat politike në Kosovë të shfrytëzojnë institucionet dhe dialogun me qeverinë e sapo krijuar
Kulturë
Harasani: Ka nisur puna për rivlerësimin e kësaj trashëgimie
27 janar 2015 14:50
Përkthyesi i Dostojevskit në shqipë merr medalje mirënjohje
27 janar 2015 14:55
Vendos që eventi të vazhdojë me këtë emërtim
26 janar 2015 18:20
Dëshiron që libri të shijohet si vepër letrare dhe jo si pornografi politike
26 janar 2015 18:21
Momentet se si e pa vdekjen me sy në skenë dhe rikthimi në opera
24 janar 2015 18:26
Përdori imazhin e saj në një bluzë
22 janar 2015 19:40
Muzika shqiptare do të jetë preznte në ciklin e klasikëve të operas
22 janar 2015 16:47
Mungesa e fondeve pengoi nxjerrjen e fakteve të reja
22 janar 2015 16:49
Vjen për lexuesit nga diplomati Arben Cici
21 janar 2015 18:59
Me romanin e tij të parë “ Koburja nga Evropa”
21 janar 2015 18:56
Live Stream
Moti
Sondazh
Mendoni se masat për vjedhjen e energjisë janë veprim për të justifikuar rritjen e çmimit?
Kursi i Këmbimit
USD / LEK
0,88
118.1
EUR / LEK
0,10
140.08
GBP / LEK
-0,39
178.72
CHF / LEK
0,23
116.64
JPY / LEK
1,76
99.17
Partnerë