Flash: Presidenti Nishani çon në Gjykatën Kushtetuese ligjin për KLD
Presidenti Nishani kërkon pezullimin e dispozitave të ligjit për KLD deri në marrjen e një vendimi nga Gjykata Kushtetuese
Ekonomi
Janko: Administrata mbledh vetëm të ardhurat e sigurta
22 shtator 2014 16:46
Efekti i vizitës së tij në Kore vlerësohet 500 milionë dollarë
20 shtator 2014 15:51
Sipas Bankës së Shqipërisë vetëm 2 % e huave shkojnë për këtë sektor
18 shtator 2014 14:36
“Teprica” vjen nga paratë e pa investuara në infrastrukturë
18 shtator 2014 17:14
Pritet rritje e taksës së prones dhe tatimit mbi të ardhurat
17 shtator 2014 16:42
Frenohet konsumi dhe investimet e huaja
16 shtator 2014 16:42
Humbjet problem për sektorin
14 shtator 2014 18:05
Albchrom investon 500 mijë dollarë
13 shtator 2014 17:04
“Rrezikon të përkeqësojë edhe më shumë zhvillimin ekonomik të vendit”
13 shtator 2014 15:53
Për të thithur investime të reja
13 shtator 2014 11:40
Live Stream
Moti
Sot

27° / 18°
Sondazh
Apo e lufton si duhet qeveria trafikun e drogës?
Kursi i Këmbimit
USD / LEK
1,86
108.16
EUR / LEK
0,60
140.05
GBP / LEK
-1,29
174.33
CHF / LEK
0,66
116.09
JPY / LEK
1,57
102.86
Partnerë