Aktualitet
Llalla: Ashpërsimi i masave të dënimit nuk ndikon në uljen e kriminalitetit
23 prill 2014 20:31
AKIP: Kundërshtim i prerë ndaj çdo tentative për lejimin e importit të plehrave
23 prill 2014 19:04
Të tjera objekte do të prishen në qytet
23 prill 2014 19:11
Ministri i shmanget përgjegjësive për sigurinë ushqimore
23 prill 2014 19:15
Projektligji për legalizimet merr vetem votat e mazhorancës në Komisionin e Ligjeve
23 prill 2014 17:30
Pritet që organi t’i rikthehet familjes së të burgosurit shqiptar
23 prill 2014 17:31
Gjobë zëvendësministrit të Mbrojtjes, Dritan Hila
23 prill 2014 17:14
AKU: Kemi rritur masat
23 prill 2014 17:32
Qeveria të ndërhyjë për largimin e fëmijëve që lypin në rrugët e Tiranës
23 prill 2014 17:37
Të zgjidhet ngërçi me diplomat
23 prill 2014 16:31
Promo
Live Stream
Moti
Sondazh
Mendoni se takimi Rama-Basha sjell zgjidhjen e konfliktit mes pozitës dhe opozitës?
Kursi i Këmbimit
USD / LEK
-0,49
101.35
EUR / LEK
-0,18
140.14
GBP / LEK
1,48
169.45
CHF / LEK
0,32
115.29
JPY / LEK
0,28
99.7
Partnerë