Flash: Gjykata pranoi kërkesën e Kostandin Xhuvanit për gjykim të shkurtuar
Nëse shpallet fajtor dhe dënohet, Kostandin Xhuvanit do i ulet 1/3 e dënimit pasi u pranua gjykimi i shkurtuar
U miratuan propozimet për 3 anëtarët e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve
29 janar 2015 23:12
Drejtoria ka ngritur një grup pune për verifikimin e këtij rasti
29 janar 2015 21:26
Grabitja në qendër të qytetit të Shkodrës
29 janar 2015 20:30
Në spitale dyshime për barna fallco
29 janar 2015 19:32
Speciale
28 janar 2015 16:41
Politika në një javë e parë nga një këndvështrim me humor
27 janar 2015 18:52
“Takimet e Kulturës” ndalen në tezat e kritikut të artit Gëzim Qëndro
Blogje
Programe
Live Stream
Intervista
Në studio Nasip Naço, ministër i drejtësisë
Zaimi: Do të jeni në shesh deri në plotësimin e kërkesave
Në Studio Edith Harxhi, drejtore ekzekutive e Albanian Policy Center
Tabaku: Reduktim i taksës së qarkullimit, heqje e oligopolit
Moti
Sondazh
Mendoni se masat për vjedhjen e energjisë janë veprim për të justifikuar rritjen e çmimit?
Kursi i Këmbimit
USD / LEK
0,88
118.1
EUR / LEK
0,10
140.08
GBP / LEK
-0,39
178.72
CHF / LEK
0,23
116.64
JPY / LEK
1,76
99.17
Partnerë